Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

„VINA CROATIA“: Vinske kapljice Kutjeva i Krauthakera odlaze u Beč!

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | „VINA CROATIA“: Vinske kapljice Kutjeva i Krauthakera odlaze u Beč! Požega.eu | „VINA CROATIA“: Vinske kapljice Kutjeva i Krauthakera odlaze u Beč!

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED



KUTJEVO - Među 12 hrvatskih vinarija u Beču će se od petka 21. do zaključno ponedjeljka 24. rujna na promociji hrvatskih vina biti i one iz Zlatne doline.

Organizator je Hrvatska gospodarska komora, a na bečkom trgu Am Hof predstavit će se odabrani hrvatski vinari pod brendom "Vina Croatia – vina mosaica". Tako će  vina i hranu predstaviti proizvođači Badel 1862, Degrassi, Dvanajščak, Kozol, Feravino, Iločki podrumi, Kozlović, Krauthaker, Kutjevo, PP Orahovica, Zigante, Zlatan otok, PZ Vrbnik, Delikroat i Aura Delikatessen.

Iz HGK napominju da preko svog Udruženja vinara nastoje kroz promocije i prodaju pokušati otvoriti druga tržišta i doći do novih kupaca. Ovakve akcije radit će se i na drugim tržištima u zemljama iz kojih dolaze turisti u Hrvatsku.

Projekt "Vina Croatia – vina mosaica" okuplja domaće proizvođače s ciljem pozicioniranja Hrvatske na vinskoj karti svijeta. Proizvođači na tržište izlaze zajednički, s prepoznatljivim brendom, i tako nastoje povećati prodaju na domaćem i stranom tržištu. Pri predstavljanju hrvatskih vina, naglasak je na povijesnoj baštini načina proizvodnje, kvaliteti, jednostavnosti i pristupačnosti.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo