Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Prijem i darivanje najmlađih u jakšičkoj Općinskoj vijećnici /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Prijem i darivanje najmlađih u jakšičkoj Općinskoj vijećnici /FOTO/ Požega.eu | Prijem i darivanje najmlađih u jakšičkoj Općinskoj vijećnici /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





JAKŠIĆ – Prvi ovogodišnji prijem novorođenih stanovnika s područja općine Jakšić odrađen je u prigodi Uskrsa, a općinsku vijećnicu napunilo je 12 malih beba i njihovih roditelja. To je jedna od ljepših aktivnosti koju općina na čelu s načelnikom općine Ivicom Kovačevićem provodi godinama. Svakom novorođenom djetetu, odnosno njihovim roditeljima uručuje se novčani dar od tisuću kuna.





Pozdravljajući roditelje i malene koji su po prvi puta u općinskoj vijećnici, predsjednik općinskog vijeća prof. Boško Obradović naglasio je kako je općina Jakšić još uvijek među rijetkim općinama koje imaju veći broj novorođenih stanovnika od umrlih.





Izrazivši nadu da će se sa nekima od roditelja ponovno vidjeti na ovakvom prijemu, uz bijele ruže za sve mame, te uz čestitke za Uskrs svim roditeljima načelnik Ivica Kovačević poželio je da susreta s najmlađima i njihovim roditeljima bude što više.

-Volio bih da među nama bude još ovakvih susreta, jer imamo novi vrtić koji je za sada dobro popunjen, a htjeli bismo da tako i ostane.- rekao je načelnik Ivica Kovačević uz kojeg se čestitkama pridružio i njegov zamjenik Mile Barišić.

Prijemu su nazočili: Lukas Blim, sin Josipe i Roberta iz Treštanovaca, Luka Papak, sin Marije i Anđelka iz Jakšića, Dalia Hajzler, kći Ane i Vladimira iz Jakšića, Nicol Blašković, kći Ivane i Milana iz Rajsavca, Ela Kir, kći Marine i Domagoja iz Jakšića, Jakov Obradović, sin Marijane i Marinka iz Radnovca, Luka Grubešić, sin Dragane i Radomira iz Granja, Barbara Paus, kći Zlatke i Zdravka iz Eminovaca, Lovro Đuran, sin Vere i Roberta iz Jakšića, Fran Dodig, sin Katarine i Mate iz Jakšića, Judita Sikiđić, kći Nikoline iz Granja, Karlo Šestak, sin Josipe i Ivice iz Tekića.

























Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.