Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Požeško-slavonski HDZ ide dalje: "Imamo dovoljno snage da riješimo probleme koji su trenutačno aktualni"

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





POŽEGA - Ono što je jedinstveni zaključak svih nas, ne ulazeći u tehniku donijete odluke vrha stranke, mi ćemo to provesti - zaključak je Povjerenstva Županijske organizacije HDZ-a, na čelu s prof. dr. Željkom Glavićem, koje je danas održalo svoj prvi sastanak.

Naglašavajući jedinstvenost i spremnost za provođenje zadataka koji su Povjerenstvu povjereni, prof. Glavić je podsjetio kako HDZ ima vlast u svim općinama i gradovima i u samoj Županiji, i time dovoljno snage da  riješi probleme koji su trenutačno aktualni, na zadovoljstvo članova, HDZ-a, građana koji su glasovali za HDZ i na kraju biračkog tijela.





-Naravno da o konkretnim potezima i radnjama ne možemo govoriti, mi smo danas tek razgovarali o tome što je zapravo naš zadatak. Zajednički stav je da trebamo nastaviti dalje, bez problema koji nas opterećuju i mi ćemo tako i nastaviti. To je stav svih članova Povjerenstva, a to su načelnici i gradonačelnici, dakle pobjednici na lokalnim izborima. Oni uživaju povjerenje građana. Nastojat ćemo da sve lokalne jedinice funkcioniraju kao do sada  i bolje – rekao je dr- Glavić.





Na pitanje novinara o zatraženoj ostavci župana Tomašević, prof. Glavić odgovorio je kako nisu o tome razgovarali, te da  je potrebno neko vrijeme da se može hladno razgovarati, ali i da podržavaju predsjednika stranke u svim njegovim odlukama i izjavama, dodajući da će se raditi normalno na rješavanju problema koji su se pojavili i koji su svima skupa neugodni i koje žele riješiti.

Osobno i kao liječnik ponovio je svoj stav protiv nasilja nad ženama, da ga ne podržava bez obzira kome se dogodio i  tko ga je napravio.

Na pitanje novinara da svoj stav kaže i koja od žena, svoju odlučnost protiv nasilja ponovila je Anamarija Blažević, gradonačelnica Pakraca i predsjednice Zajednice žena HDZ-a.









Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.