Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Požeški kuglači u Malom Lošinju još jednom dokazali da su najbolji /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Požeški kuglači u Malom Lošinju još jednom dokazali da su najbolji /FOTO/ Požega.eu | Požeški kuglači u Malom Lošinju još jednom dokazali da su najbolji /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED







MALI LOŠINJ / POŽEGA - Po ne znamo koji put požeški kuglači Kuglačkog kluba "Obrtnik" dokazuju da su najbolji što je rezultat kontinuiranog i odgovornog rada.

Uz do sada brojne medalje, pehare i priznanja donose kući sa 62. prvenstva Obrtničkih klubova iz Malog Lošinja još jednu u nizu pobjeda, u čega nismo trebali niti sumnjati.



62. prvenstvo Obrtnički klubova u Malom Lošinju održalo se od 21 do 24. rujna 2017. godine. U veoma jakoj konkurenciji požeški su kuglači bili veoma uspješni kako u takmičenju parova tako i pojedinaca. U parovima nastupili su Ivan Dujmović i Đuro Soldić koji su se izborili i osvojili 1.mjesto ispred kuglača Zagreba i Čakovca. Odličan rezultat zabilježio je i Željko Lončar u igri pojedinaca koji se okitio zlatom.

U ekipnom natjecanju učestVovali su: I. Demin, Đ. Soldić, D. Pavlović, Ž. Lončar, J. Aleksić, P. Vrdoljak, D. Dujmović i I. Dujmović koji su otišli u oslabljenom sastavu ali su uspjeli kako tako obraniti boje Požege.

Naredno 63. prvenstvo Obrtničkih klubova održat će se naredne godine u Čakovcu.

Ništa drugo ne preostaje već čestitati kuglačima i dati im poticaj da nastave s pobjedama time predstavljajući, svoj grad, Požegu i Požeško-slavonsku županiju.

Članovi Kuglačkog kluba "Obrtnik" zahvaljuju se na pomoći Obrtničkoj komori Požeško-slavonske županije, Udruženju obrtnika grada Požege i Sportskom savezu grada Požege.

















Foto: D.D.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo