Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Poticaj da mladi postani uspješni poljoprivrednici

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Poticaj da mladi postani uspješni poljoprivrednici Požega.eu | Poticaj da mladi postani uspješni poljoprivrednici

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





POŽEGA - Poljoprivredna televizija organizira predavanja za mlade poljoprivrednike koja će se održati u petak 22. rujna ove godine u prostorima Veleučilišta u Požegi s početkom u 9 sati.

Polaznici edukacije imat će priliku poslušati iskustva nekih od najuspješnijih hrvatskih poljoprivrednika poput Gorana Vrabeca, direktora tvrtke „Volim ljuto“ i Jana Marinca, predsjednika Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika „Agro“ i suvlasnika tvrtke „Veggie“.

Na predavanjima će sudjelovati i predstavnici Ministarstva poljoprivrede RH koji će govoriti o aktualnim mjerama i potporama. Iznimno korisno izlaganje o najčešćim propustima prilikom prijava na natječaje održat će Katarina Lisjak, konzultantica iz tvrtke „Tempo savjetovanje“, dok će dr.sc. Mario Hak s Veleučilišta u Požegi pojasniti najvažnije porezne propise koji se odnose na male obrte.

Predavanja se održavaju u okviru EU projekta „The Young Farmers Engine for the CAP 2020 – Young Village Folk“, čiji je nositelj Radiotelevizija Slovenija, a Poljoprivredna televizija je suradnik. Cilj projekta je kroz multimedijalne platforme informirati i potaknuti mlade ljude da pokrenu svoje poljoprivredno poslovanje i uključe se u inovativne i održive projekte proizvodnje hrane. Kroz projekt će biti snimljeno i emitirano 25 emisija o mladim poljoprivrednicima iz 8 država članica Europske unije.

Poljoprivredna televizija poziva mlade poljoprivrednike te sve ostale zainteresirane da se prijave za sudjelovanje putem obrasca na www.poljoprivredna.tv/cap2020/. Sudjelovanje na predavanju je besplatno.

/Izvor: poljoprivredna.tv/



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo