Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Glazbeno-scenski spektakl za pamćenje u sportskoj dvorani "Tomislav Pirc": “Doček djeda Božićnjaka” /FOTOGALERIJA/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: S.P./D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Glazbeno-scenski spektakl za pamćenje u sportskoj dvorani Požega.eu | Glazbeno-scenski spektakl za pamćenje u sportskoj dvorani

PRIJE 6 GODINA
TEKST: S.P./D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED



POŽEGA – U sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" glazbeno-scenski spektakl “Doček djeda Božićnjaka” i ovu je godinu bio poseban za što su se pobrinule Požeške mažoretkinje. Okupio se velik broj sudionika ali i vjerne publike koja je pratila sve izvedbe i umijeća od onih najmanjih do malo onih starijih.

Bila je to večer za pamćenje, ispunjena plesom i pjesmom. Ta je manifestacija bila je humanitarnog karaktera, skupljali su se prilozi za opremanje posebne učionice namijenjene terapiji senzorne integracije djece s poteškoćama u razvoju u Osnovnoj školi “Julije Kempf” iz Požege.



-Škola ima devet odgojno-obrazovnih skupina za učenike s lakšom i umjerenom mentalnom retardacijom. Učenici se u školi odgajaju, obrazuju i educiraju od svoje sedme do 21 godine života. Zahvaljujemo od srca organizatoru što je omogućio da prikupimo donacije za uređenje sobe koja će itekako pomoći rehabilitaciji naših malih i velikih učenika - rekla je ravnateljica škole Kornelija Sabljak.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je još jednom pohvalio mažoretkinje koje su ove godine ostvarile izvrne rezultate.



-Opet je u Požegu zahvaljujući njima stigla svjetska zlatna medalja, a nadamo se da će jednako uspješna biti i sljedeća godina. Drago mi je da smo ovdje kako bi uživali u prekrasnom programu i kako bi se ostvarila jedna humanitarna ideja Naravno da će Grad Požega uvijek biti uz vas - rekao je gradonačelnik Puljašić te poželio svima sretne blagdane.

U programu su, uz Požeške mažoretkinje nastupili plesači Plesne radionice Ilijane Lončar, Gimnastičko društvo Sokol, djeca iz požeških osnovnih škola, vrtićarci iz Dječjeg vrtića Požega i dječjeg vrtića Šareni svijet, mažoretkinje iz Jakšića, Velike i Pleternice, Plesni klub Boa, Plesni studio Marine Mihelčić i Twirling klub Požega.

/Foto: D. Mirković/





Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo