Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Žuti narcis, simbol života i proljeća: Hvalevrijedna akcija „Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski“ općine Jakšić

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Žuti narcis, simbol života i proljeća: Hvalevrijedna akcija „Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski“ općine Jakšić Požega.eu | Žuti narcis, simbol života i proljeća: Hvalevrijedna akcija „Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski“ općine Jakšić

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED







JAKŠIĆ - Odbor „Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinski“ općine Jakšić jučer je povodom obilježavanja Dana narcisa te ujedno i „Svjetski dan osoba s Downovim  sindromom“.

Zloćudni tumor dojke najčešći je zloćudni tumor kod žena i kada se dogodi nije više važno kojeg ste svjetonazora, političke opcije ili statusa u društvu. Tu je onda samo bolest protiv koje se mora boriti i izboriti za život. Stoga su članice HDZ-a okupljene u Zajednici žena “Katarina Zrinski” oopćine Jakšić odlučile na preventivno djelovanje kojom su prigodom dijelili svojim sumještankama edukativne letke i narcice čime su ih željeli potaknuti na preventive preglede.

Bila je prigoda i čestitati svim onim hrabrim ženama koje su pobijedile tu opaku bolest, a ujedno je i dana podrška svim onim ženama koje se s njom bore.

Žuti narcis, simbol života i proljeća pomogao je u toj namjeri, a bilo je i iznenađenje svim onim ženama koje su članice HDZ-ovog Općinskog odbora okupljene u Zajednici žena “Katarina Zrinski” posjetili na njihovim radnim mjestima u medicinskim ambulantama, trgovinama, vrtiću, pošti i osnovnoj školi.





















































/Foto: Leo Pažin/

 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo