Žuti narcis, simbol života i proljeća: Hvalevrijedna akcija „Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski“ općine Jakšić

Autor: D.K.

JAKŠIĆ – Odbor „Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinski“ općine Jakšić jučer je povodom obilježavanja Dana narcisa te ujedno i „Svjetski dan osoba s Downovim  sindromom“.

Zloćudni tumor dojke najčešći je zloćudni tumor kod žena i kada se dogodi nije više važno kojeg ste svjetonazora, političke opcije ili statusa u društvu. Tu je onda samo bolest protiv koje se mora boriti i izboriti za život. Stoga su članice HDZ-a okupljene u Zajednici žena “Katarina Zrinski” oopćine Jakšić odlučile na preventivno djelovanje kojom su prigodom dijelili svojim sumještankama edukativne letke i narcice čime su ih željeli potaknuti na preventive preglede.

Bila je prigoda i čestitati svim onim hrabrim ženama koje su pobijedile tu opaku bolest, a ujedno je i dana podrška svim onim ženama koje se s njom bore.

Žuti narcis, simbol života i proljeća pomogao je u toj namjeri, a bilo je i iznenađenje svim onim ženama koje su članice HDZ-ovog Općinskog odbora okupljene u Zajednici žena “Katarina Zrinski” posjetili na njihovim radnim mjestima u medicinskim ambulantama, trgovinama, vrtiću, pošti i osnovnoj školi.

/Foto: Leo Pažin/

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: