Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Županica Jozić bila je za smjenu ministrice iz Slavonije: "Podržala sam prijedlog da se za ministre predlože gosp. Bačić i Erlić"

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Županica Jozić bila je za smjenu ministrice iz Slavonije: Požega.eu | Županica Jozić bila je za smjenu ministrice iz Slavonije:

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ostao nam je "za sada" još samo jedan ministar iz Slavonije u Vladi RH. Mario Banožić je preživio jučerašnji prijedlog male rekonstrukcije Plenkovićeg tima i time kao jedini ostao predstavnik iz Slavonije u izvršnoj vlasti. Osječanka, Nataša Tramišćak ne svojom voljom napušta ministarsku funkciju za koju je smjenu suglasnost dala i požeško-slavonska županica Antonija Jozić koja je pitana kao članica Predsjedništva HDZ-a, piše portal danas.hr koji članak u cijelosti prenosimo.

Novom rekonstrukcijom premijera Andreja Plenkovića jučer obuhvaćeni sada već bivši ministri Paladina i Tramišak.

Članica Predsjedništva HDZ-a i županica Požeško-slavonske županije tvrdi nema raskola unutar HDZ-a.

Kazala nam je kako je Plenković na sjednici Predsjedništva u ponedjeljak dobio potporu za kadrovske promjene. "Na telefonskoj sjednici Predsjedništva koja je održana jučer podržala sam prijedlog da se za ministre predlože gosp. Bačić i Erlić", kazala je Jozić za Danas. Podsjetimo, jedan od onih koji su se protivili smjeni Tramišak je također član Predsjedništva HDZ-ovac Ivan Anušić, dugogodišnji suradnik sad već bivše ministrice. "Razloga za smjenu nema, glasao sam protiv ministričinog razrješenja, a prijetnja koja je njoj upućena da će je se provlačiti kroz blato je upravo započela kroz PR-ovske službe na raznim medijima", poručio je ranije za Danas Anušić. Pitali smo županicu Jozić kako komentira glasine o raskolu u HDZ-u nakon smjene Tramišak: "Ne bih se složila s konstatacijom o raskolu unutar HDZ-a", kazala je.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.