Zubato zimsko sunce privuklo brojne motocikliste i gledatelje na tradicionalnu Novogodišnju moto cros utrku na stazu Vilare: Matej Jaroš pobjednik /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Točno u podne 1. siječnja, već petnaestu godinu za redom, započinje start Novogodišnje moto-kros utrke na stazi Vilare. Riječ je o revijalnoj utrci na kojoj uz članove organizatora Moto-kluba Promet iz Požege voze i motociklisti iz susjednih županija. Natjecatelji voze tri kruga, a ove godine se na stazi pojavilo 48 motocikla i vozača što je do sada najveći broj.

Bilo je i dosta visokih skokova te proklizavanja što posebno vole gledatelji. Nažalost, već treću godinu izostaje snijeg koji utrci daje dodatni ugođaj.

Pobjednik je Matej Jaroš, trenutmo ponajbolji motociklist Hrvatske. Recimo da je on prvak Hrvatske u klasi Super-kross, vice prvak Hrvatske i četvrti u moto-krossu na  Europiskom natjecanju.

Na toj revijalnoj utrci ema posebnih nagrada, nego pobjednik dobija šampanjac i prvi je na kazanu prilikom podjele ručka, a to je čobanac. Utrka pobuđuje veliko zanimanje, pa je zubato zimsko sunce privuklo brojne prijatelji motociklizma iz Požege i okolice.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj: