Značajan udžbenik o tretmanu depresije

Autor: DK

TJEDAN PSIHOLOGIJE ZAVRŠEN PREDSTAVLJANJEM KNJIGE „MINDFULNESS“


Bogato i sadržajno Društvo psihologa Požeško- slavonske županije obilježilo je 12. po redu tjedan psihologije. Održane su brojne radionice i stručna predavanja po školama i ustanovama u naseljima i gradovima županije. Predstavljeno je i nekoliko knjiga. Sve ove aktivnosti organizirane su u namjeri da psiholozi prikažu kako mogu doprinijeti poboljšanju življenja pojedinaca i zajednice.

Na kraju, a može se reći i kruna završnice Tjedna psihologije bilo je predstavljanjeknjige pod naslovom Mindfulness u Knjižnici i čitaonici Požega. Riječ je o svojevrsnom udžbeniku psihologije koji govori o kognitivnoj terapiji u tretmanu depresije, ukazala je psihologinja Barica Urh otvarajući taj skup.

Knjiga je prijevod, koja govori o različitim viđenjima američkih i europskih psihologa u tretmanu depresije o čemu je govorio dr. Krunoslav Matešić, urednik i vlasnik Naklade Slap iz Zagreba koja je izdala knjigu. Inače doktor Matešić je požeški đak rođen u Kaptolu. O knjizi su također govrili Magdalena Živković, prevoditeljica i Slavka Galić, recenzentica knjige.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: