„Zlatni lug“ u ovoj godini dobio tri priznanja

POŽEGA/DONJI EMOVCI – Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo „Zlatni lug“ iz Donjih Emovaca sa objektima u tom selu, te susjednom Emovačkom Lugu kroz ovu je godinu dobilo tri vrijedna priznanja na državnoj razini o čemu su novinarima govorili Thomas Heinz Pandžić i Leo Pandžić, vlasnik i voditelj imanja, te glavni kuhar Marijan Bek. To bez sumnje pokazuje poslovnu uspješnost, te popunjenost kapaciteta krčme i prenoćišta „Zlatni lug“ u D. Emovcima.

-Ovo je dokaz da su prepoznati trud i zalaganje svih nas, a doprinos tomu su i stalna ulaganja u ovoj godini kada je broj ležaja sa 12 povećan na 29, izgrađen je bazen za kupanje, pri završetku je gradnja jezera za kupanje u Emovačkom Lugu koji će dogodine početi s radom, a na toj lokaciji je pri kraju gradnja ugostiteljskog objekta i drugih sadržaja- kaže vlasnik Thomas Heinz Pandžić. Njegov sin Leo, koji vodi poslovanje „Zlatnog luga“  ističe ovogodišnje nagtrade.

-Hrvatska gospodarska komora dodijelila nam je nagradu Turistički cvijet u kategoriji Obiteljski smještaj i Okusi Hrvatske, te treće mjesto u kategoriji seosko domaćinstvo, zatim magazin “Way to Croatia“ i Udruga putničkih agencija  za inovativnost i kreativnost u oblikovanju turističke ponude dodijeli su nagradu „Symply the Best“, a Klub članova Selo i HF Eko etno grupa dodijelili su nam Suncoklret ruralnog turizma tj. brončanu povelju u kategoriji „Poduzetnici u ruralnom turizmu“- istakao je voditelj imanja Leo Pandžić. Dodao je da su im ova priznanja poticaj za nastavak rada i potvrda da mali čovjek u maloj sredini koji se bavi turizmom svojim radom može pridonijeti ukupnoj  turističkoj slici naše zemlje.

-Krenuli smo provoditi projekt „Okusi Slavonije“, imamo sve više zastupljenih autohtonih starih jela ovog kraja, a jedno od njih vinogradarski ćevap je našao svoje mjesto na širim prostorima- kazao je glavni kuhar „Zlatnog luga“ Marijan Bek.

0 Comment

Send a Comment