„Zlatni lug“ u ovoj godini dobio tri priznanja

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA/DONJI EMOVCI – Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo „Zlatni lug“ iz Donjih Emovaca sa objektima u tom selu, te susjednom Emovačkom Lugu kroz ovu je godinu dobilo tri vrijedna priznanja na državnoj razini o čemu su novinarima govorili Thomas Heinz Pandžić i Leo Pandžić, vlasnik i voditelj imanja, te glavni kuhar Marijan Bek. To bez sumnje pokazuje poslovnu uspješnost, te popunjenost kapaciteta krčme i prenoćišta „Zlatni lug“ u D. Emovcima.

-Ovo je dokaz da su prepoznati trud i zalaganje svih nas, a doprinos tomu su i stalna ulaganja u ovoj godini kada je broj ležaja sa 12 povećan na 29, izgrađen je bazen za kupanje, pri završetku je gradnja jezera za kupanje u Emovačkom Lugu koji će dogodine početi s radom, a na toj lokaciji je pri kraju gradnja ugostiteljskog objekta i drugih sadržaja- kaže vlasnik Thomas Heinz Pandžić. Njegov sin Leo, koji vodi poslovanje „Zlatnog luga“  ističe ovogodišnje nagtrade.

-Hrvatska gospodarska komora dodijelila nam je nagradu Turistički cvijet u kategoriji Obiteljski smještaj i Okusi Hrvatske, te treće mjesto u kategoriji seosko domaćinstvo, zatim magazin “Way to Croatia“ i Udruga putničkih agencija  za inovativnost i kreativnost u oblikovanju turističke ponude dodijeli su nagradu „Symply the Best“, a Klub članova Selo i HF Eko etno grupa dodijelili su nam Suncoklret ruralnog turizma tj. brončanu povelju u kategoriji „Poduzetnici u ruralnom turizmu“- istakao je voditelj imanja Leo Pandžić. Dodao je da su im ova priznanja poticaj za nastavak rada i potvrda da mali čovjek u maloj sredini koji se bavi turizmom svojim radom može pridonijeti ukupnoj  turističkoj slici naše zemlje.

-Krenuli smo provoditi projekt „Okusi Slavonije“, imamo sve više zastupljenih autohtonih starih jela ovog kraja, a jedno od njih vinogradarski ćevap je našao svoje mjesto na širim prostorima- kazao je glavni kuhar „Zlatnog luga“ Marijan Bek.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot