Zlatna medalja za Vrhunsku graševinu 2018. Kutjeva d.d. na međunarodnom ocjenjivanju u Njemačkoj

Autor: DK

Međunarodni vinski stručnjaci, njih 260 iz pet zemalja, na prvom ovogodišnjem međunarodnom ocjenjivanju vina “Mundus Vini Spring 2019.” održanom u Njemačkoj rekli su svoje, zlatna medalja za Vrhunsku graševinu berbe 2018. ide u ruke onima koji su najbolji, a to je Kutjevu d.d.. I nije to sve za Maximo Oro 2017. pripala je srebrena medalja.

Oni malo bolji poznavatelji vinskog svijeta nisu nimalo sumnjali u kvalitetu vina koje proizvodi Kutjevo d.d. jer je iz godine u godinu sve kvalitetnije.

Na međunarodnom ocjenjivanju vina “Mundus Vini Spring 2019.” bilo je gotovo 7200 vina koja su ocjenjivala stručnjaci, a koja su došla iz 156 vinogradarskih regija diljem svijeta. Neka vina nisu mogla osvojiti nikakvo priznanje jer su pravila više nego stroga, što je za Kutjevo d.d. zadovoljstvo još veće.

U jednom od svojih obraćanja predsjednik Uprave Kutjeva d.d. Josip Ređo je rekao kako su oni ponosni na prošlogodišnjih prodanih rekordnih pet milijuna litara vina što je kruna njihovog predanog rada i višegodišnjih ulaganja u vinogradarsku i vinarsku proizvodnju. Upravo je to jedan od glavnih razloga, ulaganja i vinogradarsku i vinarsku proizvodnju, dobivanje prestižnih međunarodnih priznanja.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: