Zimska služba od ponoći na terenu: „Očišćeni su svi glavni pravci, bačeno je oko 15 tona soli, a ekipe su još uvijek na terenu“ /FOTO/

Autor: D.K.

POŽEGA – “Od ponoći do jutro u devet sati  sati očišćeni su svi glavni pravci, bačeno je oko 15 tona soli, a ekipe su još uvijek na terenu te čiste prometnice, nogostupe i prilaze ustanovama prema planu rada zimske službe”, doznajemo iz Komunalca Požega d.o.o., nositelja zimske službe za Grad Požegu.

Snijeg je na području Požeštine počeo padati  oko ponoći, radnici komunalca na teren su izišli oko 00,30 sati, a u rad službe je uključeno 15 radnika sa šest vozila za raljenje, soljenje i čišćenje nogostupa.

– Komunalac Požega d.o.o. održava oko sto  kilometara prometnica u gradu Požegi i prigradskim naseljima. Čišćenje se provodi po zonama prioriteta s obzirom na lokaciju javnih službi, prometnu važnost ulica i frekvenciju prometa. Grad Požega i prigradska naselja su podijeljeni u četiri zone prioriteta. U prvoj su zoni centar grada, najfrekventnije nizinske i važnije brdske ulice dok su u četvrtoj zoni nerazvrstane ceste i ulice prema i u prigradskim naseljima – dodaju iz Komunalca Požega d.o.o.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: