Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Ženska košarkaška reprezentacija na prijemu kod požeškog gradonačelnika Darka Puljašića /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: S.P.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Ženska košarkaška reprezentacija na prijemu kod požeškog gradonačelnika Darka Puljašića /FOTO/ Požega.eu | Ženska košarkaška reprezentacija na prijemu kod požeškog gradonačelnika Darka Puljašića /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: S.P.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDPOŽEGA – Gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa direktoricom TZ Grada Požege Silvijom Podoljak primio je danas žensku košarkašku reprezentaciju U 18 koja se nalazi u Požegi na pripremama za Europsko prvenstvo. S košarkašicama su bili trener Željko Ciglar i pomoćni trener Ivica Malnar, a među šesnaest odabranih su i dvije igračice Plamen Požege, Ana Vojtulek i Martina Pandža Brnić.-Dobro nam došli u grad Požegu. Drago nam je da ste izabrali naš grad kako bi se pripremili pred odlazak u Mađarsku. Požega je lijep grad koji ima dugu i bogatu tradiciju košarke, a to potvrđuju i dvije naše sugrađanke koje su u reprezentaciji. Preko Turističke zajednice pripremili smo vam male poklone i želimo da vi koje putujete po svijetu i na koje smo izuzetno ponosni, predstavljate na tim putovanjima i naš grad. Bilo bi nam drago da nam se opet vratite i opet odradite jednu od priprema kod nas - rekao je gradonačelnik Darko Pujašić poželjevši djevojkama puno uspjeha i zlatnih medalja.Puno uspjeha poželjela im je i direktorica TZ Grada Požege Silvija Podoljak, a u ime reprezentacije domaćinima se zahvalio trener Željko Ciglar.

-I ranijih godina smo dolazili u Požegu jer sve ljetne aktivnosti nacionalnih selekcija vezane su za gradove po Slavoniji. Orjentiramo se prema sredinama gdje imamo ili klubove ili ljude s kojima surađujemo godinama tako da je ovo nakon određenog vremenskog perioda povratak u Požegu. Osim nas, krajem srpnja doći će i ženska kadetska reprezentacija. Ovdje se ugodno osjećamo, uvjeti za rad su idealni, dvorana je blizu smještajnih kapaciteta, a dobri su i vanjski tereni za trčanje i vježbu. Kada se sve posloži, uvjeti su doista vrhunski, a što ćemo iz toga napraviti i koji ćemo rezultat polučiti, vidjet će se. Mi smo se dogovorili da idemo na najviše - rekao je trener Ciglar.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo