Željko Pavić primio odličje 1. reda HLS-a,Tomislav Čabraja, Branko i Goran Šutalo, te Thomas Pandžić 2. reda i Marko Ćališ 3. reda

Autor: DK

LOVAČKI SAVEZ ŽUPANIJE DONIO PLAN RADA I FINANCIRANJA ZA SLIJEDEĆU GODINU

Sudionici godišnje skupštine Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije u nazočnosti potpredsjednika Hrvatskog lovačkog saveza(HLS) Zlatka Stolnika i drugih gostiju donijeli su plan rada i financijski plan za slijedeću godinu, te su odlučili da likvidator saveza u slučaju potrebe bude njegov sadašnji predsjednik Branko Bertelović.

U novom planu rada obuhvaćene su aktivnosti na daljnjem uređenju strelišta u Bzenici, te rješenje njegovog statusa koji bi u trebalo postati Centar za lovno streljaštvo unutar HLS-a, a o tomu traju daljnji dogovori.

HLS je za dugogodišnju aktivnost i doprinos razvoju lovstva dodijelio odličje prvog reda Željku Paviću, zatim drugog reda Tomislavu Čabraji, Branko i Goranu Šutalo, te Thomasu Heinzu Pandžiću odličja drugog reda dok je Marko Ćališ primio odličje trećeg reda, a uručio ih je Branko Bertelović. U ime odlikovanih zahvalio se Goran Šutalo.

Pored toga prethodni predsjednik Županijskog lovačkog saveza Zdravko Vujnović primio je poklon u znak zahvale za 11 godina vođenja saveza.

-Iza mene je u ostala ekipa koja nastavlja predano daljnjim aktivnostima – istakao je zahvaljujući se na poklonu Zdravko Vujnović.

Član Izvršnog odbora ovog saveza Hrvoje Korov upoznao je skupštinare s naredbom za sprječavanje širenja velikog američkog metilja kod jelenske divljači, te odlukom o isporuci odstrijeljenih lisica zbog oralne vakcinacije što je također obaveza svih lovozakupnika.

-Lovački savezi ove i Osječko-baranjske županije su nositelji 60 posto svih manifestacija u hrvatskom lovstvu, no još imamo dosta posla – istakao je pozdravljajući skup potpredsjednik HLS-a Zlatko Stolnik.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: