Želim dizati ruku za ono što mislim da je najbolje za našu županiju

Autor: Požega Portal

Franjo Odobašić 2POŽEGA -Dosadašnji vijećnik u Županijskoj skupštini Franjo Odobašić koji je bio u klubu SDP-HSU priopćenjem navodi razloge napuštanja tog kluba vijećnika, koje u cijelosti prenosimo.

Ovime javnosti i vijećnicima Skupštine Požeško-slavonske županije  dajem do znanja da napuštam Klub vijećnika SDP-a i želim do kraja mandata biti nezavisni vijećnik Županijske skupštine.

Ovo mi je treći mandat u skupštini, imam 60 godina i ne mogu više dizati ruku onako kako mi netko zaokruži  pojedine točke dnevnog reda na sjednicama.

Primjerice nisam mogao biti suzdržan ili protiv smjene predsjednice Županijske skupštine kad svi znamo dok je ona predsjedala skupštinom da se nije znalo tko pije, a tko plaća. Nadalje kada se glasalo o izvješću o radu župana za šest mjeseci kako da budem suzdržan ili protiv tog izvješća kada pratim županom rad i cijenim njegov trud da županiju izvuče iz ove teške situacije jer nema događanja u našoj županiji na kojemu on nije prisutan.  Da se malo našalim, vjerujem kada bi ga bake pozvale na čijanje perja da se on nebi izgovorio. Zatim kako da budem suzdržan ili protiv na točki dnevnog reda osnivanje srednje škole u gradu Pleternici kad bi moji unuci trebali ići u školu u Požegu iako je do Pleternice svega  tri kilometra.

Svoj životni uvijek provodim na selu i bavljenjem poljoprivredom tako da me svi poznaju kao najglasnijeg borca za selo i problematiku poljoprivrede u Županijskoj skupštini, takav želim ostati do kraja mandata i dizati ruku onako kako mislim da je najbolje za našu županiju.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: