Zebra u gradonačelnikovom rodnom selu koja ne vodi nikuda – „pravac u putni kanal“ /FOTO/

Autor: DK

Prije nekoliko mjeseci uložena su „znatna“ financijska sredstva za sigurnost pješaka koji se kreću preko Državne ceste u mjestu Dervišaga, u neposrednoj blizini novouređenog mjesnog doma. Izgrađena je horizontalna i vertikalna signalizacija, odnosno preko Državne ceste obilježena je zebra, a postavljena su i dva solarna svjetlosna LED znaka „OPREZ-PJEŠACI“ namijenjeni za obavještavanje vozača na prelazak pješaka preko pješačkog prelaza.

Sve bi to bilo u redu da upravo iscrtana zebra ne vodi nikud, bolje rečeno s jedne strane izravno u putni kanal, a s druge na zelenu površinu. Dva solarna svjetlosna znaka koja su postavljena još uvijek nemaju svoju svrhu pa se mnogi s pravom pitaju zbog čega takva ulaganja na nepotrebnim mjestima, a tamo gdje je slična investicija potrebitija ništa se po tom pitanju ne poduzima.

Teško je reći zbog čega se investiralo u tu „priču“ i tko je sve to financirao. Dok neki optužuju Hrvatske ceste zbog svega toga drugi ističu da se to moralo napraviti jer se ipak radi o rodnom selu požeškog gradonačelnika Darka Puljašića.

Bilo kako bilo nakon ovog članka pokušat će se naći razno razna opravdanja. Koliko će se u tome uspjeti na nama nije da prosuđujemo. Mi samo riječju i fotografijama dokumentiramo.  

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: