Zdravko Jelčić izabran u Izvršni odbor Hrvatske udruge poslodavaca

ZAGREB / POŽEGA – Zdravko Jelčić, dugogodišnji predsjednik Uprave uspješne požeške drvoprerađivačke tvrtke Spin Valis, izabran je za člana Izvršnog odbora Hrvatske udruge poslodavaca na mandat od četiri godine. Otkako je Jelčić na čelnom mjestu tvrtke Spin Valis taj veliki drvoprerađivački izvoznik bilježi brojne uspjehe i zavidna priznanja što je dokaz da je u HUP izabrana prava osoba za to mjesto koja zna što i kako treba što je dokazao u vremenu teške gospodarske krize, posebice u drvoprerađivačkom sektoru.

Podsjetimo, Zdravko Jelčić je bio i predsjednik Hrvatskoga udruženja drvoprerađivačke industrije pri Hrvatskoj gospodarskoj komori u dva mandata na kojoj je funkciji ostvario vrlo dobre rezultate. Ne treba niti sumnjati da će Zdravko Jelčić dati svoj veliki doprinos Hrvatskoj udruzi poslodavaca koja za osnovne ciljeve između ostalog ima borbu za održiv rast hrvatskog gospodarstva, poticajan porezni sustav za gospodarstvo, efikasnu javnu upravu i javni sektor, zaštitu ravnopravnog tržišnog natjecanja, fleksibilno tržište rada i sl.

Vijeće članica Hrvatske udruge poslodavaca ponovno je za predsjednicu izabralo Gordanu Deranju, predsjednicu Uprave Tehnomonta na mandat od dvije godine dok su u Izvršni odbor na četiri godine novoizabrani članovi uz Zdravka Jelčića, Jako Andabak (Blue Sun Hoteli) i Damir Zorić (Euroherc), a u drugom mandatu su Ivan Pavlović (Luka Ploče), Branko Zec (Adris) i Petar Lovrić (Kadus).

U Nadzorni odbor HUP-a izabrani su Branko Roglić (Orbico grupa), Tomislav Thur (INA) i Ivan Bračić (PiP).

0 Comment