Zbunjeni vozač: Mrdni ovamo, mrdni onamo….rampa u zraku, a on ne zna što bi!

Autor: D.K.

POŽEGA – Pravu je dramu, čini se, u glavi imao vozač Opel Astre kad se oko 19 sati našao u nezgodnoj situaciji na pružnom prijelazu u Ulici Stjepana Radića (kod Arome).

Sve se odvijalo sasvim uobičajeno, Kišno, pomalo uspavano poslijepodne, u prometu ne baš prevelika gužva. Iz pravca Velike dolazio je putnički vlak, upalila se svjetlosna i zvučna signalizacija.

Vozač je zaustavio auto metar od pruge i onda se očito zbunio. Odlučio je stati dok je rampa iza njega još bila podignuta. Našao se tako između pruge i još uvijek podignute rampe i ni makac.

Nakon nekoliko trenutaka iza njegovih se leđa rampa spustila, srećom dovoljno udaljena da ga ne poklopi po krovu.

I onda kreće dvojba: ostati ili otići. Mrdni ovamo, mrdni onamo, vrijeme “curi”, rampa iza leđa je spuštena, povratka nema….. i kad je vlak već bio na vidiku ipak se odlučio proći. Čini se da je i sam strojovođa vidio da se nešto događa pa je usporio i dao neodlučnom vozaču priliku da se makne.

Za to vrijeme, uvidjevši da će sve ipak dobro proći, radoznali su prometnici šalili na račun vozačeve neodlučnosti. Naravno da su neki pomislili da je za volanom žena, no neki su ipak prepoznali svog sugrađanina, nekadašnjeg policijskog djelatnika.

 

Neodlučni vozač [FAG id=246681]

 

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek