Zbog optužbi za nasilje odzvonilo velikim Krizmanićevim političkim ambicijama: „Podržavam svaku borbu protiv obiteljskog nasilja“

Prije samo nekoliko dana Igor Krizmanić, sada već bivši dopredsjednik Gradskog vijeća Požege, imao je velike političke ambicije i planove. Kako smo iz pouzdanih izvora doznali, Krizmanić je silno želio sjesti u neke od rukovodećih fotelja gradskih ili državnih tvrtki odnosno ustanova. Jedna od najnovijih Krizmanićevih želja, kako doznajemo, želio je postati direktorom Poduzetničkog inkubatora čijem smo otvorenju nazočili prije tjedan dana. U prilog toj tvrdnji ide i činjenica da su se mijenjali uvjeti za to radno mjesto koje je Gradsko vijeće na zadnjoj sjednici i prihvatilo.

I nije to bila jedina njegova ambicija jer vidio se, tvrdi naš izvor, i na brojnim funkcijama u gradu prije ove. Grčevito je preko stranačkih krugova tražio i mjesto ravnateljice u nekoj od škola svojoj sadašnjoj supruzi.

No, Krizmanićeva prošlost ispriječila mu se na putu ka vrhu. Poznato je da je u nedjelju na Facebook stranici #spasime Krizmanićeva, sada 25-godišnja kćer, objavila potresno pismo u kojem opisuje zlostavljanje nje osobno i njezine majke tijekom zajedničkog života i brakorazvodnog postupka.

Prema svemu sudeći, a pod pritiskom javnosti ali i čelnika požeško-slavonskog i gradskog HDZ-a Igor Krizmanić se priopćenjem obratio javnosti u kojem između ostalog navodi da zamrzava sve funkcije u stranci i Gradskom vijeću grada Požege. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Iskreno podržavam svaku borbu protiv obiteljskog nasilja. Ne želim da moji privatni problemi štete ugledu Hrvatske demokratske zajednice, stranke koju volim i za koju sam se borio u svom dosadašnjem radu, te do okončanja pravnog postupka zamrzavam svoje članstvo u stranci i povlačim se sa svih stranačkih dužnosti pa tako i potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Požege – navodi u priopćenju Igor Krizmanić.

Hoće li na tome ostati ili će nešto i HDZ kao stranka poduzeti ostaje nam za vidjeti.

0 Comment