Zbog korona virusa ništa od proslave Dana grada, no Plenković ipak dolazi: S građanima će se družiti na otvorenom

Autor: D.K.

Iz Grada Požege pristigla je obavijest o odgađanju proslave Dana grada Požege koja se trebala održati sutra s bogatim i raznolikim programom.

Sukladno uputama Ravnateljstva civilne zaštite, odgađa se sutrašnji program obilježavanja Dana grada Požege (otvorenje poslovnog kompleksa Komunalca i svečana sjednica Gradskog vijeća). Vijenci će biti položeni prema predviđenom rasporedu, a za novi datum održavanja svečane sjednice bit ćete povratno obaviješteni – navodi se u priopćenju iz Grada Požege.

Svoj dolazak u Požegu u povodu dana grada te ujedno i druženje s HDZ-ovim članstvom za sutra je planirao premijer Andrej Plenković. Doznajemo da će prvi čovjek HDZ-a, premijer Plenković ipak doći u Požegu. No, od planiranih aktivnosti održat će samo druženje s građanima u pješačkoj zoni na terasi Capitola u Požegi od 13 sati.

Naime, prema naputku Ravnateljstva civilne zaštite, nužno je odgoditi sva okupljanja u zatvorenom prostoru. Ostala okupljanja moraju ispunjavati sve mjere predostrožnosti koje je izdalo Ravnateljstvo. Upravo stoga premijer Plenković s građanima će se družiti na otvorenom čemu u prilog ide i činjenica da će temperatura zraka biti veća od osam Celzijevih stupnjeva što umanjuje mogućnost širenja virusa.

Andrej Plenković je odgodio i sve skupove u zatvorenom prostoru u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek