Zbog korona virusa ništa od proslave Dana grada, no Plenković ipak dolazi: S građanima će se družiti na otvorenom

Autor: D.K.

Iz Grada Požege pristigla je obavijest o odgađanju proslave Dana grada Požege koja se trebala održati sutra s bogatim i raznolikim programom.

Sukladno uputama Ravnateljstva civilne zaštite, odgađa se sutrašnji program obilježavanja Dana grada Požege (otvorenje poslovnog kompleksa Komunalca i svečana sjednica Gradskog vijeća). Vijenci će biti položeni prema predviđenom rasporedu, a za novi datum održavanja svečane sjednice bit ćete povratno obaviješteni – navodi se u priopćenju iz Grada Požege.

Svoj dolazak u Požegu u povodu dana grada te ujedno i druženje s HDZ-ovim članstvom za sutra je planirao premijer Andrej Plenković. Doznajemo da će prvi čovjek HDZ-a, premijer Plenković ipak doći u Požegu. No, od planiranih aktivnosti održat će samo druženje s građanima u pješačkoj zoni na terasi Capitola u Požegi od 13 sati.

Naime, prema naputku Ravnateljstva civilne zaštite, nužno je odgoditi sva okupljanja u zatvorenom prostoru. Ostala okupljanja moraju ispunjavati sve mjere predostrožnosti koje je izdalo Ravnateljstvo. Upravo stoga premijer Plenković s građanima će se družiti na otvorenom čemu u prilog ide i činjenica da će temperatura zraka biti veća od osam Celzijevih stupnjeva što umanjuje mogućnost širenja virusa.

Andrej Plenković je odgodio i sve skupove u zatvorenom prostoru u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: