Završnica Dječjeg tjedna u Požegi

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Cijeli je ovaj tjedan, u Gradu Požegi, bio u znaku djeteta u kojemu su bile razne, manifestacije, radionice i priredbe na više lokacija. Danas su također bila razna zbivanja u pješačkoj zoni u Požegi koja su počela već od 9 sati a završila iza 12.

Kao i na otvaranju nazočan je bio veliki broj djece i roditelja vrtićkog i školskog uzrasta na zatvaranju Dječjeg tjedna na kojem je gradonačelnik Grada Požege Vedran Neferović ponovno istaknuo da je svoj djeci kao poklon novouređeni Rekreacijski centar koji će i službeno biti otvoren u utorak.

I ovoga puta, ako i što se moglo očekivati rječit je bio dječji gradonačelnik Karlo Maček koji je izrazio zadovoljstvo što je ove godine  svakako bilo više  događanja u odnosu na prijašnje godine u sklopu Dječjeg tjedna uz manju sugestiju da su u narednim godinama program prilagodi i djeci većeg uzrasta. Posebno je naglasio da je Požegi svakako potreban bazen i kino uz što je vodio računa o proračunskim mogućnostima i mogućnosti pristupanju takvoj izgradnji.

Na zatvaranju Dječjeg tjedna nastupila su djeca iz Dječjih vrtića Šareni svijet, sv. Leopolda Mandića, Radost i Pod gradom uz koje su bili i polaznici Plesne radionice Ilijane Lončar, mažoretkinja, Plesnog kluba Boa i studija Marine ,mihelčić te Twirling klub i tamburaši Osnovne škole Julija Kempfa.

Svoje aktivnosti provodila je Gradska knjižnica i čitaonica što je također izazvalo veliku zanimaciju od onih najmanjih do onih najstarijih.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: