Završnica Dječjeg tjedna u Požegi

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Cijeli je ovaj tjedan, u Gradu Požegi, bio u znaku djeteta u kojemu su bile razne, manifestacije, radionice i priredbe na više lokacija. Danas su također bila razna zbivanja u pješačkoj zoni u Požegi koja su počela već od 9 sati a završila iza 12.

Kao i na otvaranju nazočan je bio veliki broj djece i roditelja vrtićkog i školskog uzrasta na zatvaranju Dječjeg tjedna na kojem je gradonačelnik Grada Požege Vedran Neferović ponovno istaknuo da je svoj djeci kao poklon novouređeni Rekreacijski centar koji će i službeno biti otvoren u utorak.

I ovoga puta, ako i što se moglo očekivati rječit je bio dječji gradonačelnik Karlo Maček koji je izrazio zadovoljstvo što je ove godine  svakako bilo više  događanja u odnosu na prijašnje godine u sklopu Dječjeg tjedna uz manju sugestiju da su u narednim godinama program prilagodi i djeci većeg uzrasta. Posebno je naglasio da je Požegi svakako potreban bazen i kino uz što je vodio računa o proračunskim mogućnostima i mogućnosti pristupanju takvoj izgradnji.

Na zatvaranju Dječjeg tjedna nastupila su djeca iz Dječjih vrtića Šareni svijet, sv. Leopolda Mandića, Radost i Pod gradom uz koje su bili i polaznici Plesne radionice Ilijane Lončar, mažoretkinja, Plesnog kluba Boa i studija Marine ,mihelčić te Twirling klub i tamburaši Osnovne škole Julija Kempfa.

Svoje aktivnosti provodila je Gradska knjižnica i čitaonica što je također izazvalo veliku zanimaciju od onih najmanjih do onih najstarijih.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot