Završna poruka biračima iz praznog svinjca

Autor: PROMO

S imanja u Kadanovcima Franjo Odobašić, nositelj liste Hrvatske seljačke stranke za Skupštinu Požeško-slavonske županije poslao je završnu poruku biračima. Učinio je to iz prazne staje i svinjca u kojem je do prije nekoliko godina tovio dvjestotinjak tovljenika u turnusu, a muzlo se i dvadesetak krava. Gorka je to prošlost o kojoj nerado govori.

-Poštovani građani Požeško-slavonske županije, dragi moji seljaci i radnici, izborna kampanja je pri samom kraju. „Veliki igrači“ u velikim strankama obećavaju vam „kule i gradove“ ali znajte da kada prođu izbori sve će opet biti po starom. Zauzet će pozicije, sjesti u udobne fotelje, a seljak i radnik te obični patnici s malim mirovinama od toga neće imati nikakve koristi.

Dobra je izreka njemačkog političara koja kaže da se “najviše laže pred izbore, za vrijeme rata i lova.“ Toliko se laži izgovori da u „kola“ ne bi moglo stati.

Zato sam ja „kao običan čovjek“, u kampanji i u svom programu te malim humanitarnim akcijama dokazao da se čovjeka može i sa sitnicama usrećiti.

U mom programu nema pustih obećanja, nema laži i sve je ostvarivo. Ako mi svojim glasovima date povjerenje, sigurno ću se boriti za selo, seljaka i radnika i usmjeravati Županijski proračun kako bi pomogao „malom“ čovjeku.

Zato, kada dođete na biračko mjesto ne gledajte titule ispred kandidata nego birajte čovjeka iz naroda i birajte Hrvatsku seljačku stranku, a to sam ja, Franjo Odobašić.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88