Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Završeno još jedno infrastrukturno ulaganje u Jakšiću: Izgrađen nogostup u duljini 1.650 metara

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Prije samo nekoliko dana završena je obnova i asfaltiranje Nazorove ulice u Jakšiću. Nastavljano je s novim infrastrukturnim radovima i to u neposrednoj blizini navedenog gradilišta. Završeni su radovi na izgradnji nogostupa u Gospodarskoj zoni Jakšić.


Općinski načelnik Ivica Kovačević odrađuje sve ono što može i koristi lijepo vrijeme kako bi zaokružio infrastrukturnu cjelinu ulaganja u ovoj godini. Ulažu se znatna sredstva u Gospodarsku zonu koja se popunjava, a svakim novim infrastrukturnim ulaganjima povećava se interes potencijalnih investitora koji iskazuju zainteresiranost za širenje svojih djelatnosti.


-Iz programa gospodarske revitalizacije Slavonije, Baranje i Srijema ostvareno je više od 464 tirue eura uz dodatnih 95 tisuća što je gotovo 550 tisuća ukupnih ulaganja. Kao što vidite ovdje je posao odradila naša domaća tvrtka Niskogradnja Jurčak koja je završila asfaltiranje nogostupa u duljini 1650 metara – rekao je načelnik Kovačević pojašnjavajući kako je unutar zone izgrađena javna vodovodna mreža, kanalizacija, prirodni plin, trafo stanica, TK vodovi, kolnik, sad nogostup i javna rasvjeta.


S razlogom možemo očekivati još nekih radova na području općine Jakšić, ako to dozvole vremenski uvjeti, jer ipak zakoračili smo u studeni mjesec.

Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo