Zastupnik u Europskom parlamentu i potpredsjednik Mladeži Europske pučke stranke Karlo Ressler posjetio Kutjevo i pružio podršku kandidatima HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima

Autor: PROMO

Karlo Ressler, zastupnik u Europskom parlamentu i potpredsjednik Mladeži Europske pučke stranke, danas je obišao gradove Požeško-slavonske županije. Posjetio je Grad Kutjevo u društvu Antonije Jozić, kandidatkinje HDZ-a i HSU-a za županicu Požeško-slavonske županije i njezinog zamjenika, gospodina Ferdinanda Trohe.

Gradonačelnik Josip Budimir za početak se obratio prisutnima i zahvalio na dolasku: “Zahvaljujem se što ste došli u naš grad, pogotovo gospodinu Ressleru, našem europarlamentarcu, koji je pokazao volju doći ovdje i podržati nas. Vaša nam je podrška od velike važnosti.”

Uz gradonačelnika je bio i njegov zamjenik, Ivica Malnar, a razgovaralo se o uspješno provedenim projektima i onima koji su u planu. Stavljen je naglasak na Kuću graševine, projekt koji bi trebao biti od povijesne važnosti za Kutjevo. Također, osvrnuli su se i na probleme s kojima se nose u protekla dva mandata i izrazili želju za rješavanjem istih.

Karlo Ressler iznio je svoje dojmove nakon razgovora, pohvalio rad gradonačelnika i pružio mu podršku: “Drago mi je bilo biti danas u Kutjevu, posjetiti gradonačelnika Josipa Budimira i dati mu podršku za još jedan mandat. Isto tako, čestitam na svemu onome što je ostvareno kroz Europske fondove. Drago mi je da imamo priliku vidjeti novi vrtić koji je izgrađen upravo kroz EU fondove. On zasigurno osnažuje lokalnu zajednicu, olakšava ljudima život ovdje i omogućuje da tu i ostaju. Mislim da je važno pronaći načine i iskoristiti sredstva koja će biti raspoloživa u novom programskom razdoblju. Vjerujem i vidim da Josip ima viziju, potrebne ideje, energiju i entuzijazam kako bi u sljedeće četiri godine to i proveo.

Antonija Jozić osvrnula se na početke gradonačelnika Josipa Budimira i uspjeh koji je postigao u ova dva mandata:

“Sjećam se Kutjeva kada je Josip išao u kampanju za svoj prvi gradonačelnički mandat, odradio je tri godine toga mandata i onda je dobio suvereno i ovaj drugi, 2016. godine. Kad gledam Kutjevo tada, 2014. godine i danas, 2021. godine mogu reći da je Kutjevo promijenilo svoje vizure. U vidu upravljanja Gradom imamo spoj mladosti i iskustva – dva čelna čovjeka dovela su do toga da je Kutjevo danas prostor u koji se investira. Ono što svakako veseli su projekti koje imaju pripremljene za fondove Europske unije. Znam da su ovdje velike potrebe po pitanju kanalizacije i vodoopskrbe. Znam da je spreman projekt izgradnje prvog inkubatora koji će sigurno biti generator novih tvrtki i novih radnih mjesta. Vjerujem u uspjeh Josipa Budimira na izborima i, naravno, vjerujem, s obzirom na prijateljstvo koje imamo, u odličnu suradnju Požeško-slavonske županije i Grada Kutjevo u budućnosti. Tome se najviše radujem u projektu Kuća graševine – to je projekt koji razvija Požeško-slavonska županija i koji u sebi, osim Grada Kutjeva, obuhvaća i moj grad, Pleternicu i na zapadu Grad Pakrac.”

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88