Zaputimo se na moto cross stazu Vilare

Autor: DK

MOTOCROSS NAJAVA 26.3.2014.POŽEGA – Ovoga će  vikenda Požega biti domaćinom otvorenog prvenstva Hrvatske u moto crossu na stazi Villare. Zaljubljenike ovog sporta kako najavljuju iz  Moto kluba Požega-Promet uistinu očekuju zanimljive utrke koje će okupiti respektabilan broj natjecatelja, čak više od 90.

JAROŠ ZLATKO

Staza će prema riječima Zlatka Jaroša iz požeškog moto kluba  biti vrhunski pripremljena. ” Nadamo se dobrom vremenu. Kao organizatori dovoljno smo  iskusni i spremni za takav izazov. Utrka je otvorenog prvenstva. Imamo informaciju da Nenad Šipek trenira poljskog predstavnika Manka koji je bio konkurent Mateju  na utrkama Europskog prvenstva. Utrka će biti zanimljiva možda kao nikada do sada jer će biti izjednačena. Očekujemo veliki broj natjecatelja, budući da ih se do sada prijavilo više od 90,” rekao je Jaroš.

Suorganizator priredbe je Turistička zajednica grada Požege  te je  direktorica Silvija Podoljak uputila poziv svim Požežanima da se u nedjelju zapute na moto cros stazu Villare.  Za utrku je spreman i Požežanin  Matej Jaroš.

JAROŠ MATEJ

“Osjećam se dobro i spreman sam za utrku. Nisam toliko trenirao na motoru koliko  ostali jer sam motor dobio tek u prošli  utorak  no vjerujem da ću ove nedjelje  pokazati ono najbolje  i da neću nikoga razočarati,”rekao je Matej.

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu na stazi Villare održat će se ove nedjelje od 13 sati i 30 minuta  a našem Mateju, inače vrhunskom sportašu prve kategorije  koji je ove godine bio proglašen i  najboljim sportašem u kategoriji seniora  za prošlu godinu te koji je lani osvojio drugo mjesto na prvenstvu Hrvatske u najjačoj klasi ,  dobro će doći potpora navijača.

Komentiraj: