Započeli radovi na izgradnji novog društvenog doma u Ratkovici: Projekt vrijedan gotovo milijun kuna

Autor: D.K.

Na radost svih mještana i njihove dugogodišnje želje koja im se ispunjava započeli su radovi na izgradnji novog društvenog doma u Ratkovici. Radi se o projektu vrijednom gotovo milijun kuna koji će se financirati iz proračuna grada Pleternice u sklopu kojeg će se izgraditi i pristupna cesta. Po dovršetku izgradnje doma, koji će se prostirati na 160 metara kvadratnih postojeće je i dječje igralište. Na tom će mjestu biti  zaokružena cjelina u Ratkovici za okupljanje mještana i sva društvena, sportska te druga događanja.

Predsjednik Mjesnog odbora Ratkovica Josip Baltić izražava veliku zahvalnost gradonačelnici Pleternice Antoniji Jozić koja ispunjava svoje obećanje.

-Društveni dom u našem selu je više nego potreban. Dugi niz godina radimo na tome, bilo je i prenamjena zemljišta i drugih problema. Kao što vidite uspjeli smo. Mi smo u Ratkovici jedan od rijetkih mjesnih odbora koji nije imao svoj objekt, mjesto za društvena okupljanja. Za različita okupljanja koristili smo prostor koji nije bio u našem vlasništvu što više nećemo trebati. Jedva čekamo dovršetak izgradnje kojom će se zaokružit infrastrukturna cjelina u našem mjestu. Puno smo toga napravili u Ratkovici, od mrtvačnice, staze kroz groblje izgradnju ograde, renoviranja mjesne škole i parkirališta. Uz sva ta ulaganja izgradnja društvenog doma je naveće financijske vrijednosti – rekao nam je Josip Baltić predsjednik Mjesnog odbora Ratkovica naglašavajući kako će se novim domom podići kvaliteta življenja i otvoriti mogućnosti za osmišljavanje novih društvenih aktivnosti.

-Ratkovica je vrlo aktivan mjesni odbor i ovo je njihova je dugogodišnja želja i inicijativa. Vjerujem da će u idućih godinu dana koliko traje ovaj ugovor radovi biti završeni te da ćemo potom jednako svečano otvoriti taj dom – rekla je prilikom potpisivanju ugovora o izgradnji gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88