Započela s radom škola plivanja za 620 mališana (FOTO GALERIJA)

Autor: S.P./D.K.

POŽEGA – Najmasovnija Škola plivanja u povijesti Požege danas je otvorena koju će pohađati 620 mališana, oni koji još nisu naučili plivati, ali i oni koji koji žele usavršiti već stečena plivačka umijeća. Škola plivanja će se održavati na novouređenim požeškim Gradskim bazenima, a u rad s mališanima uključeni su profesori tjelesnog odgoja.

Na otvorenju škole plivanja između ostalih bili su nazočni, gradonačelnik Požege Vedran Neferović, njegov zamjenik Mario Pilon i gradonačelnikom savjetnik prof.dr.sc. Borislav Miličević.

 -Proteklih dvije, tri godine kako sam gradonačelnik svako je ljeto bila škola plivanja i svako ljeto bili smo svjedoci kako su uvjeti za rad s djecom na Gradskim bazenima sve lošiji jer vrijeme nije bilo naklonjeno tim objektima. Bazeni su zahtijevali reakciju, ulaganje i sretan sam jer ovo ljeto imamo gotove nove bazene, imamo Školu plivanja s 620 polaznika. Pozivam vas da budete disciplinirani, pratite upute vaših učitelja te poštujete kućni red na ovom objektu, kako djeca tako i roditelji jer moje kolege profesori morat će imati puno strpljenja da djecu nauče plivati na kvalitetan i siguran način. Želim vam lijepo, ugodno ljeto i puno dobrog plivanja na našim bazenima -rekao je gradonačelnik Neferović otvarajući školu plivanja.

Polaznici će biti podijeljeni u dvije grupe koje će raditi u različitim terminima – prva grupa od 9,00 do 10,30, a druga od 10,30 do 12,00 sati.  Djeca će raditi dva školska sata,  od ponedjeljka do petka. Polaznici će proći 30 obaveznih sati škole plivanja, a bit će u dvije kategorije – plivači i neplivači.

Nakon završene škole plivanja kao i prošle godine bit će organizirana promocija stečenih znanja i vještina svih polaznika.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: