Započela izgradnja nogostupa u Zagrađu, nastavlja se prema Bučju i Brodskom Drenovcu

Autor: D.K.

Vremenske prilike idu na ruku još jednoj investiciji na području grada Pleternice. U tijeku je izgradnja nogostupa u naseljima Zagrađe i Bučje. Radi se o dugo očekivanoj investiciji vrijednoj dva milijuna kuna. Uz tamošnje mještane veliko zadovoljstvo izražava i pleternička gradonačelnica Antonija Jozić najavljujući kako će u proljeće doći na red i izgradnja nogostupa u naseljima Brodski Drenovac, Frljevci i Kadanovci.

-U tijeku je izgradnja nogostupa u naseljima Zagrađe i Bučje. Investicija se radi u suradnji s Županijskom upravom za ceste, vrijedna je 2 milijuna kuna i obuhvaća izgradnju nogostupa kroz navedena naselja. Investicije su to koje su moji sugrađani, mještani Bučja i Zagrađa, dugo čekali te im se zahvaljujem na strpljenju i povjerenju – ističe gradonačelnica Jozić pojašnjavajući kako je izgradnja krenula u Zagrađu i ići će prema Bučju te Brodskom Drenovcu.  

-Obzirom da ove godine kreće izgradnja sustava odvodnje odnosno kanalizacije u naselju Brodski Drenovac izgradnja nogostupa je krenula od Zagrađa i Bučja, a prema dogovoru bi se iduće godine nogostup trebao izgraditi i u naselju Brodski Drenovac. Kako stvari stoje izgradnja nogostupa kreće i u naseljima Frkljevci i Kadanovci, najkasnije u proljeće 2021. godine. Sredstva za te investicije su osigurana – zaključila je gradonačelnica Jozić.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek