Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
INVESTICIJA VRIJEDNA 271 TISUĆU EURA

Započela izgradnja biciklističke staze koja će povezivati općinu Jakšić i grad Kutjevo

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Na području općine Jakšić izvode se još jedni infrastrukturni radovi koji, kao i oni niz prethodnih, podižu kvalitetu življenja na tom području. Prema riječima općinskog načelnika Jakšića Ivice Kovačevića u suradnji sa Županijskom upravom za ceste Požeško-slavonske županijske krenulo se u realizaciju prve biciklističke staze na području Općine Jakšić kojom se investicijom radi još jedan iskorak u razvoju komunalne infrastrukture.


- Uvidjeli smo potrebe naših mještana i drugih građana da je potrebito izgraditi biciklističku stazu koja će povezivati dvije jedinice lokalne samouprave, našu općinu s gradom Kutjevom. Tom izgradnjom povećava se i sigurnosti sudionika u prometu uz županijsku cestu kojih je na tom dijelu sve više. Izgradnjom dajemo i doprinos u rekreaciji mještana i turista koji će se moći daleko sigurnije kretati uz zapadnu stranu prometnice, od Jakšića prema naselju na području grada Kutjeva, Ovčarama – rekao je Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić.


Biciklistička staza će se protezati u duljini 3.100 metra te širini od 1,50 metara. Vrijednost investicije je 271 tisuću eura koju će financirati Županijska uprava za ceste i općina Jakšić.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo