Zakorenje okupiralo više od 150 motorista na 12. “Motokestenijadi“, a kušali su kestene, grah i masne pogačice /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

ZAKORENJE – Kada je prije 12 godina ovdašnji motociklista Ivo Lončarević pokrenuo „Motokestenijadu“ nije ni zamišljao da će u ovako kratko vrijeme priredba uz završetak moto sezone primiti ovako velike razmjere.

Ove je godine okupila više od 150 motorista iz cijele zemlje počevši od Raba, Osijeka , Županje i Vinkovaca pa do Kutine, Našica, Virovitice, Pleternice, Požege, Slavonskog Broda  i brojnih slavonskih gradova.

-Sudionike smo besplatno počastili pečenim kestenima, grahom sa domaćom slaninom i pečenim pogačicama na vreloj masti – kaže Đuro Gašpar koji je sa sinovima Markom i Slavenom organizirao „Motokestenijadu“ nastavljajući tako ovu lijepu višegodišnju tradiciju okupljanja i druženja popularnih bajkera u ovom selu brestovačkog kraja.

Da bi organizacija „Motokestenijade 2018.“  bila u potpunosti uspješna pomogli su im općina Brestovac, Motoservis Živković iz Požege i OPG Gašpar iz Zakorenja.

Naravno za ovu prigodu Dobrovoljno vatrogasno društvo Zakorenje dalo je organizatorima na korištenje ovdašnji Vatrogasni dom sa svim pratećim prostorijama i opremom kod kojega su se okupili i družili sudionici „Motokestenijade“.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: