Zajedništvo i sloga krase biškupačke udruge među kojima se ističu vatrogasci /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

-Ovdje se vidi da radite sa voljom, a zajedništvo i sloga krase sve biškupačke udruge – istakao je na godišnjoj skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Biškupci načelnik općine Velika Vlado Boban, te najavio daljnju potporu njihovim aktivnostima uključujući obnovu društvenog doma.

Uz načelnika Bobana na skupu bila predsjednica Općinskog vijeća Velike Antonija Pavlović, a daljnju podršku županije vatrogascima najavio je i Ljuban Čolić izaslanik požeško-slavonskog župana. 

Sudionike i goste pozdravio je predsjednik DVD Biškupci Mihael Ivanović, a izvješće o radu u protekloj godini podnio je dozapovjednik Damjan Galojlić.

-Imamo 27 aktivnih i 20 izvršujućih članova, te 33 pripadnika mladeži i djece, a prošle godine bili smo na osam intervencija od čega je sedam požara i jedna tehnička- kazao je Galojlić i dodao da su imali petnaestak radnih akcija na uređenju doma i spremišta, te se uključili u sva događanja toga kraja.

Ključne akcije plana rada za ovu godinu, kojega je najavio zapovjednik Dražen Pavić, su nabava navalnog vozila i zaštitne opreme, te saniranje krovišta doma.

-Dokazali ste se dobrim radom, osobito sa mladima, kao i odazivom na osposobljavanja – pohvalio je Biškupčane predsjednik Vatrogasne zajednice županije Željko Petrović upozorivši na slabosti zakona vezanih uz vatrogastvo.

Član vatrogasnog zapovjedništva županije Tomislav Ašenbrener uručio je vatrogasna priznanja i diplome za zvanja u vatrogastvu, a dodijeljene su zahvalnice zaslužnim članovima DVD Biškupci, te mladima i djeci.

Nakon radnog dijela tijekom zajedničkom ručka nastupio je mladi tamburaški sastav Paori pod vodstvom Filipa Matijevića.

Foto: D. Mirković [FAG id=272090]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88