Zahvalnice uz prvi jubilej zavičajnog KUD-a “Rama“

Autor: Jelenko Topić

PLETERNICA – Svečanom, ali i izbornom skupštinom Zavičajno kulturno-umjetničko društvo „Rama“ iz Pleternice obilježilo je pet godina rada, a prvi jubilej čestitali su brojni predstavnici kulturnih udruga ovoga kraja.

-Volite slavonsko sunce i budite vjerni svojim korijenima- kazao je čestitajući jubilej zamjenik gradonačelnice Pleternice Marinko  Markota zahvalivši se na dobroj suradnji sa gradom i drugim institucijama. Najavljeno je da će KUD „Rama“ i nadalje organizirati svoje tradicionalne priredbe, te imati niz nastupa u ovom kraju i gostovanja u drugim dijelovima RH.

-Postali ste neizostavni dio društvenog života Požeško-slavonske županije- kazao je zamjenik požeško-slavonskog župasna Ferdinand Troha i zahvalio se na takvom radu najavivši i dalje potporu.

Uručene su zahvalnice za suradnju pojedincima, udrugama i institucijama, kao i sponzorima, te dugogodišnjim članovima KUD „Rama“.

-Tijekom prošle godine imali smo 22 nastupa širom naše zemlje, te u Vojvodini, Bosni i Hercegovini, a u rad je uključeno dosta mladih na koje prenosimo tradiciju i običaje Rame – kazao je predsjednik KUD „Rama“ Jure Vidakušić, koji je ponovno izabran na tu funkciju dok je za tajnika izabran Bruno Beljo.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: