Zahvala hrabroj majci koja čeka prinovu – peto dijete u obitelji

Autor: D.K.

Hrvatska seljačka stranka Požeško-slavonske županije darivala je višečlanu obitelj Čop iz Poljanske. Supružnicma Jeleni i Dariu  koji imaju četiri djevojčice, Mirjau, Katarinu, Slavicu i Dariju pomoć je uručio  Franjo Odobašić, nositelj liste HSS-a za Skupštinu Požeško-slavonske županije. Zanimljivo je da mama Jelena očekuje i prinovu. Ovih će se dana roditi i sin za kojeg je odabrano ime Josip.

Prema riječima Odobašića, pomoć je zahvala hrabroj majci za rađanje petoro djece. Novčani prilog od tisuću kuna prikupljen među članstvom HSS-a ona će potrošiti na svoju djecu.

Uz Franju su bili Dragan Marukić, koordinator HSS-a za požešku županiju i vrijedna aktivistica Maja Svoboda iz Stražemana. Oni su ponosnom ocu Dariu uručili uramljenu sliku oca HSS-a, Stjepana Radića.

Inače, predizborni program Franje Odobašića sadrži niz socijalnih elemenata. U prvome planu je dostojanstveni život starijih stanovnika sela te stavaranje uvijeta za ostanak mladih na selu i u poljoprivredi. Franjo nikada nije posustao od pomaganja potrebitima. To je dokazao kroz dugi niz godina u prerdstavničkim tijelima lokalne i regionalne samouprave. .

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88