Zaglavio autobus na požeškom Trgu sv. Trojstva zbog bahatog vozača Mercedesa! Niti ovamo niti onamo!!!

Autor: D.K.

Itekako je vozač Arriva autobusa, koji je prevozio osnovnoškolce, imao razloga glasno trubiti na požeškom Trgu sv. Trojstva oko 12,30 sati i time privući pozornost prvenstveno vozača Mercedesa koji je parkirao vozilo tako da se pokraj njega nije moglo proći ili bolje rečeno prometovati. Možda je mogao neki manji automobil!

Sirena autobusa je privukla pozornost i kod onih koji su se u tom trenutku na Trgu sv. Trojstva nalazili i s čuđenjem gledali kako je autobus zaglavio nemogavši niti ovamo niti onamo. Može se reći da je vozač autobusa imao dosta strpljenja i smirenosti. Neki bi u tom trenutku daleko burnije reagirali, možda i do incidentne situacije.

Sve u svemu nekoliko je minuta bila mučna situacija. Stvorila se kolona vozila iza autobusa koji je bespomoćno čekao da se pojavi vlasnik Mercedesa i ukloni ga s nedozvoljenog mjesta za parkiranje kako bi se moglo normalno prometovati preko središnjeg požeškog trga.

Za pretpostaviti je da je vozač Mercedesa skužio što je učinio kada je čuo gromke sirene autobusa. Koliko se moglo vidjeti istrčao je iz Zagrebačke banke prema vozilu i u čuđenju gledao što je napravio. 

Sva sreća da se u tom trenutku nije nalazio niti jedan policijski službenik, Jer da je novčana kazna bi sigurno uslijedila neodgovornom vozaču Mercedesa.

Foto: D. Krstanović

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot