ZABAVNA VEČER NOGOMETNOG KLUBA LIPA: Lipljanska noć vesela sa mnogo gostiju i bogatom tombolom /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Nogometni klub Lipa osnovan daleke 1974. godine po 26. puta je organizirao svoju popularnu zabavno-glazbenu večer Lipljanska noć koja je i ove godine u tamošnjoj svečanoj dvorani GF okupila veliki broj posjetitelja.

-Ova tradicija veliki je uspjeh za naš mali klub u selu sa oko 200 stanovnika, a vaš dolazak nas motivira da i dalje radimo- istakao je pozdravljajući posjetitelje predsjednik NK Lipa Hrvoje Mijatović, te se zahvalio gradu Požegi i Požeškom sportskom savezu na redovnoj potpori u radu kluba. Potporu za organizaciju Lipljanske noći dalo je tridesetak sponzora čime je organizirana tombola sa niz vrijednih zgoditaka, a prihod s priredbe namijenjen je financiranju aktivnosti NK Lipa.

-Grad Požega će i nadalje pratiti  vaše aktivnosti i podržavati rad kluba,  a za novu sezonu slijedi kupovina kosilice za potrebe održavanja terena – kazao je pozdravljajući domaćine i goste zamjenik gradonačelnika Požege Mario Pilon.

Za dobro raspoloženje pobrinuo se glazbeni sastav Željka Ivanovića uz kojega su još svirali i pjevali Nikica Oberan, Milenko Teodorović Tedo i Miro Košjar, a zabavljali su goste do kasnih noćnih sati tako da je bilo dosta veselih pjesama i plesova.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »