Za treću pjesmu i treći video uradak „Posegane“

Autor: Jelenko Topić

Posegana005POŽEGA – Mladi i sve popularniji tamburaši „Posegana“ iz Požege, nakon uspjeha sa pjesmama „Doživotno tvoj“ i „Ljubav to smo mi“,  snimili su svoj treći video uradak za pjesmu „Znaš li da te volim“ kojom će se ove godine predstaviti na Aurea festu početkom rujna u svome gradu  Požegi.

 Pjesma je djelo požeškog autorskog dvojca Zvjezdana Marjanovića i Damjana Pirovića, koji su napisali glazbu na tekst  još jednog Požežanina Tomislava Mršića.

 Za video uradak te pjesme zaslužna je ekipa iz Gamma video studija iz Nove Gradiške. Spot je nastao na scenarij Gorana Conjara, koji se pobrinuo i za kameru, montažu i režiju.

– Spot odiše vedrinom i veseljem, što nam je i bio cilj – asocirati slušatelje i gledatelje na lijepe stvari, da se bar nakratko odvoje od svakodnevnih briga kaže basista „Posegane“ Josip Ralašić, te se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način sudjelovali u snimanju spota.

 Spot je premijerno prikazan u programu CMC televiziji, a dostupan je i na Youtube kanalu ovog sastava koji njeguje suvremeni tamburaški izričaj popularno nazvan pop-tambura.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: