Požega.eu

Za sve putnike namjernike Dan otvorenih podruma u Kutjevu ove subote 20. svibnja 2023.

PRIJE 7 MJESECI
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Za sve putnike namjernike Dan otvorenih podruma u Kutjevu ove subote 20. svibnja 2023. Požega.eu | Za sve putnike namjernike Dan otvorenih podruma u Kutjevu ove subote 20. svibnja 2023.

PRIJE 7 MJESECI
TEKST: D.K.Ove godine imate priliku posjetiti čak 10 vinarija na području Grada Kutjeva: vinarija Adžić, vinarija Bodegrajac, vinarija Škoro, vinarija Jakobović, vinarija Krauthaker, vinarija Kutjevo d.d., vinarija Sontacchi, vinarija Tandara, vinarija Perak, vinarija Soldo.

Uz standardnu ponudu vina, uvijek poneko iznenađenje, kao npr. kušanje vina koja još uvijek nisu na tržištu – izravno iz bačvi i sl.

Za rezervacije termina degustacije i sve ostale informacije potrebno je kontaktirati svaku vinariju zasebno. Podaci za kontakt dostupni su na web stranici festivala (www.festival-grasevine.hr).

Gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir poziva sve ljubitelje vinske kapljice i one koji će to postati da iskoriste jedinstvenu i posebnu priliku i da uživaju u vinima kutjevačkih vinara u prijestolnici GraševineOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.