Za rodnu godinu i još bolja vina: Vincelovo Kutjeva d. d. (FOTOGALERIJA 1 dio)

Autor: DK

Kako bi 2019. godina bila još rodnija, a svjetski poznata vina Kutjeva d. d. još bolja, po tradiciji su prvom dijelu manifestacije Vincelova, u vinogradima Kutjeva d. d., odrezani prvi trsovi vinograda.

Jer, valja na vrijeme zasukati rukave i krenuti s poslom. Da vinograd ne traži gospodara, već slugu, to je svima poznato. Stoga u Kutjevu d.d. ništa ne prepuštaju slučaju. Orezivanje prvih trova je obavljeno, a škare u rukama imao je vlasnik Kutjeva d.d. Enver Moralić, predsjednik Uprave te tvrtke Josip Ređo, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir i drugi.

Nakon orezivanja i one manifestacije na otvorenom fešta se nastavlja pod velikim šatorom, reprezentativno uređenim. Do kada će fešta trajati? Do sitnih sati na kojoj će se družiti uz pjesmu i delicije, brojni poslovni partneri iz Hrvatske i susjednih zemalja, prijatelji Kutjeva d.d. i zaljubljenici u vrhunsku kapljicu.

Običaji Vincelova na vanjskom dijelu svidjeli su se i Indiri koja će uz tamburaši Dyaco koji će uveseljavati gotovo tisuću gostiju.

Naime Indira se uhvatila onih tradicionalnih delicija, kobasice na ražnju koju je samo za sebe priredila i za nikog drugog.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »