Za osobe s invaliditetom i smanjenom pokretljivosi osigurana pristupačnost upravnoj zgradi Tekije d.o.o.

Autor: D.K.

Završeni su radovi na osiguranju pristupačnosti upravnoj zgradi Tekije za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

Radovima je obuhvaćena rekonstrukcija postojećih parkirališnih mjesta i pristupne staze uz propisno označavanje horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, te izgradnja grijane pristupne rampe s ogradom za ulaz u upravnu zgradu.
Radovi su gotovo u cijelosti izvedeni od strane djelatnika Odjela odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Tekije d.o.o., a vrijednost radova je cca 47.000,00 kn bez pdv-a.

Budući da je upravna zgrada izgrađena prije više od 40 godina te nije imala ulaz prilagođen osobama s invaliditetom, ovim simboličnim činom Tekija d.o.o. je željela pokazati svjesnost ovog problema i doprinijeti poboljšanju kvalitete života za osobe s invaliditetom, a sve vezano uz nadolazeći Međunarodni dan osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca.

Važno je napomenuti da su sve službe za rad s korisnicima locirane u prizemlju zgrade upravo iz razloga kako bi se olakšao pristup osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivosti.

Izvor: tekija.hr

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek