Za novog direktora Tekije d.o.o. izabran Anto Bekić, dosadašnji direktor Komunalca Požega

Autor: DK

Na današnjoj sjednici Skupštine tvrtke Tekija d.o.o. Požega za novog direktora te tvrtke izabran Anto Bekić još uvijek aktualni direktor Požeškog Komunalca.

Dolazak novog direktora na čelno mjesto Tekije uslijedilo je zbog odlaska u zasluženu mirovinu dugogodišnjeg čelnog čovjeka u toj vodnoj tvrtki Ante Kolića koji je na toj funkciji bio od 1991. godine koji je te godina pripajao dvije tadašnje tvrtke Vodovod i Komunalac u jednu – Tekiju d.o.o.

Novoizabranom direktoru Tekije d.o.o. Anti Bekiću prvo radno mjesto, nakon završenog Fakulteta strojarstva bilo je upravo u toj tvrtki gdje je bio zaposlen od 1996. godine na radnom mjesatu inženjera pripravnika da bi nakon toga postao voditelj Odjela za vodoopskrbu. U svom radnom vijeku u Tekiji d.o.o. Bekić je napredovao i postao rukovoditelj Komunalnog sektora na kojem je radom mjestu bio do 2014. godine.

Razdvajanjem Tekije d.o.o. i odvajanjem vodnih i komunalnih poslova odnosno osnutkom tvrtke Komunalac Požega d.o.o. Anto Bekić imenovan je za direktora te tvrtkpe na kojem je radom mjestu bio do imenovanja i povratka u svoju novu-staru tvrtku Tekija d.o.o.   

Za očekivati je da će Anto Bekić biti uspješan na novom rukovodećem mjestu u tvrtki Tekija d.o.o. kao što je bio i u Komunalcu Požega.

Zbog odlaska Ante Bekića s direktorske funkcije iz Komunalca Požega ovih se dana očekuje da će ta tvrtka dobiti novog direktora. Tu bi odluku trebao donijeti Nadzorni odbor Komunalca na svojoj prvoj sjednici.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: