Za 28 gospodarstvenika, obrtnika i OPG-ovaca s područja grada Pleternice dodijeljena 361 tisuća kuna bespovratnih sredstava: „Duboko razumijem kroz sve što prolazite u svom poslovanju“ /FOTO/

Autor: D.K.

Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić potpisala je još 28 ugovora s gospodarstvenicima, obrtnicima i OPG-ovcima kojima je dodijeljeno kroz mjeru potpora 361 tisuću kuna.

-Pozdravljam vas na ovom današnjem potpisivanju za dodjelu bespovratnih sredstava koje imamo već nekoliko godina. Ovako izdašnije su već drugu godinu na području našeg grada. Zahvaljujem vam se što se odvažili osnovati svoje tvrtke i što vlastitim radom stvarate nove vrijednosti našeg grada. Biti poduzetnik je ne baš lako. Trebate proizvod ili uslugu proizvesti to prodati i u konačnici naplatiti. Čestitam na hrabrosti. Duboko razumijem kroz sve što prolazite u svom poslovanju, jer sam i sama poduzetnica. Svaki korak što ste učinili za sebe i svoje obitelji i još ako ste nekog zaposlili na tome vam čestitam. Na području našeg grada konstantno raste broj poduzetnika i obrtnika – rekla je gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić naglašavajući kako se u drugoj dodjeli potpisuje 28 ugovora ukupne vrijednosti 361 tisuću kuna.

-Imamo još nekoliko zahtjeva koji se obrađuju tako da ovo nije konačna brojka za ovu godinu. Prethodno smo dodijelili 289 tisuća kuna, na nedavnom potpisivanju. Na raspolaganju imamo milijun kuna tako da ima još prostora da do kraja godine prihvatimo još nekoliko zahtjeva – dodala je gradonačelnica Jozić.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek