Vrijedni Vidovčani i njihovi prijatelji u radnoj akciji za ljepši okoliš sportskih terena i prostorija nogometnog kluba /FOTO/

Autor: D.K.

Odrađena je još jednu u nizu radnih na vidovačkom nogometnom igralištu koja je imala za cilj urediti pokositi okoliš, premazati i bojom osvježiti rasvjetne stupove, dio ograde, spomenik u čast poginulim braniteljima, klupske prostorije….

U radnu akciju su se uključili i svoj doprinos u radu dali članovi tog nogometnog kluba kao i njihovi prijatelji koji su odradili zahtjevne zahvate. Radovima je koordinirao predsjednik NK „Dinamo“ Vidovci Tomislav Čabraja koji je kao gospodarstvenik i dobar organizator gotovo svih poslova rasporedio „raspoloživo ljudstvo“ na rad prema prioritetima kako bi sve bilo besprijekorno i na vrijeme odrađeno kako bi se zajednički mogli okrijepiti gastro delicijama koje je priredio iskusni i poznati meštar od kuharstva Zvonko Miličević.  

-Koristimo ovo vrijeme kada nema treninga da uredimo naše igralište, njegov okoliš i prostorije. Pripremamo se na taj način za predstojeću nogometnu sezonu ali i 29. obljetnicu osnutka 63. samostalnog bataljuna ZNG-a jer kao što znate ovdje je bilo njihovo prvo okupljanje – kratko nam je prokomentirao radnu akciju Tomislav Čabraja, predsjednik NK „Dinamo“ Vidovci zahvaljujući kako gradu Požegi na donaciji u potrebitom materijalu tako i soboslikarskim obrtnicima Špiranec i Peruzović koji su sa svojom ekipom došli odraditi ličilačke radove.

Kako teče radna akcija došao se uvjeriti i požeški gradonačelnik Darko Puljašić koji je uvijek na raspolaganju za pomoći onim udrugama, klubovima i pojedincima koji rade za dobrobit zajednice u kojoj žive.

-Grad Požega i ja osobno kao gradonačelnik uvijek pomažemo u svim radnim akcijama svima onima koji rade za dobrobit svog mjesta, sela. Za različite programe imamo predviđena sredstva koja raspoređujemo i dodjeljujemo onima koji to svojim radom zaslužuju i primjerom pokazuju – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Prisutnost gradonačelnika Puljašića iskorištena je i za razgovor u veća ulaganja, izgradnju ulice uz igralište koja je projektom već predviđena kao i o uređenju i dogradnji mjesnog doma uz igralište.

[FAG id=275178]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek