Vrijedna donacija Pleternici u kućanskim aparatima

Autor: DK

PLETERENICA – Tvrtka Đurkin iz Čakovca donirala je Gradu Pleternici 16 kućanskih aparata i 2 televizora te na taj način iskazala suosjećanje prema stanovnicima koji su bili pogođeni poplavom.

– Želim se zahvaliti na vašoj dobroti i vašem prijateljstvu koji na ovaj način iskazujete prema Pleternici i prema njenim građanima u ovom teškom trenutku za sve nas. Grube procjene štete za naše područje iznose 30 mil. kuna. To su velike štete za građane Grada Pleternice i sve poljoprivrednike s našeg područja. Znam da ćemo, zahvaljujući vama i drugim prijateljima Pleternice uspjeti pomoći ljudima u ovoj teškoj situaciji – kazala je Antonija Jozić te dodala kako je vrijednost donacije 36 tisuća kuna.

– Mi smo koliko smo mogli u ovom trenutku zbog vaše tragedije odlučili na ovu skromnu donaciju. Čitava Hrvatska je socijalizirana s vašom tragedijom, a meni je posebno jer ste mi prijatelji ovdje u Pleternici i želimo pomoći ljudima koji su stradali u poplavi –  kazao je Zlatko Đurkin, vlasnik tvrtke.

Saborski zastupnik Franjo Lucić je također zahvalio na donaciji. – Ovo je najbolji mogući način za iskazati solidarnost jer je ovo donacija koja je potrebna ljudima s poplavljenog područja – kazao je Lucić.

Komentiraj: