Vozačica Seata i suvozač iz Forda ozlijeđeni u sudaru ta dva vozila u Novim Mihaljevcima /FOTO/

Na županijskoj cesti Požega- Velika na ulazu u Nove Mihaljevce iza 13 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Vozačica je od pravca Velike prema Požegi upravljala osobnim automobilom Seat požeških registracijskih oznaka. U blizini seoskog groblja u ovom selu krećući se iz suprotnog smjera osobni automobil Ford, također požeških registracijskih oznaka, kako neslužbeno doznajemo,  nepropisno je pretjecao vozilo ispred sebe, te se našao na suprotnoj strani kolnika, gdje je došlo do sudara sa Seatom.

Tom prilikom su oba vozila znatno oštećena, otvorili su se zračni jastuci, a Seat je završio na živoj ogradi dvorišta ispred jedne obiteljske kuće. Ozlijeđena je vozačica Seata, te suvozač iz Forda, koji su prevezene u Opću županijsku bolnici u Požegi radi pružanja medicinske pomoći.

Zbog očevida navedene nesreće bilo je otežano prometovanje tom cestom u oba smjera, a promet se iza 14.00 sati normalizirao. O uzrocima nesreće biti će više poznato po dovršetku policijskog očevida.

Foto: D. Krstanović 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment