Vladajuća garnitura na razini gradske vlasti nije sama sebi svrha!

Autor: D.K.

POŽEGA – Na današnjoj tiskovnoj konferenciji oporbene vijećnice u Gradskom vijeću grada Požege Marija Užar i Tamara Puač osvrnule su se na činjenicu kako građani ignoriraju ono što im ovisi o lokalnoj politici. Kako su istakle vijećnice građani često puta zaboravljaju koliko se svakodnevno ovisi o lokalnoj politici te hoće li djeca imati autobusno stajalište, hoće li biti postavljena signalizacija oko škola, koja će djeci svakodnevni odlazak u  školu učiniti još sigurnijim, do toga kako uvesti e- dnevnike, dobiti kanalizaciju ili sufinancirati studentima prijevoz u obliku jedne povratne karte mjesečno od mjesta studiranja do kuće.

Tamara Puač, gradska vijećnica u gradu Požegi

-Politika je rad za opće dobro. Rad za svoju lokalnu zajednicu.  I male stvari danas, mijenjaju svijet sutra. Uzmimo samo mrežu na Sportsko-rekreacijskom centru, iza gola na glavnom igralištu. Mjesecima smo pričali, vi ste poštovani  novinari prenosili tu priču i postalo je evidentno da ta mreža nije nečiji  hir, da je zapravo ta mreža nužna – rekla je Puač i nastavila o daljnjim planovima i ciljevima vijećnica oporbe.

Marija Užar, gradska vijećnica u gradu Požegi

-Ono u što očekujemo je  da će svoju poziciju  u prijedlogu proračuna za 2016. godinu naći javna rasvjeta na ulasku u Bankovce – istakla je Marije Užar iznoseći niz problema s kojima se nose stanovnici Bankovaca i Novih Bankovaca. Oštećenja mosta, nepostojanje ograde na mostu, ne nasipanje bankina, problemi s odvodnim kanalima, samo su mali dio onog što svakodnevno pati stanovnike ova dva prigradska naselja.

Za razloge nerješavanja problema Užar vidi nekoliko problema: „Možda nije bilo dovoljno volje kod vladajućih…možda  gradska vlast nije znala kako…. Možda nije bilo sluha za ijedno od rješenja ovih problema“

-Zahtijevamo da se ovi problemi riješe, i nadamo se da će vladajuća garnitura što ranije shvatiti da nisu sami sebi svrha, već  su tu zbog svih građana ovoga grada.“, zaključile su vijećnice na kraju.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot