Visoka škola CEPS Kiseljak / BiH

Autor: R.K.

Poštovani budući studenti,

Visokoškolsko obrazovanje predstavlja “živi” sustav koji se stalno mijenja i nadograđuje u skladu s ekonomskim, tehnološkim i znanstvenim razvojem društva, te kulturološkim i drugim promjenama koje se događaju kako na lokalnom i regionalnom, tako i na globalnom planu, stoga smo osnovali visokoškolsku instituciju Visoku školu „Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku koja će podržati taj sustav.

Visoka škola „Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku je osnovana 2010. godine na poslovnoj adresi Rauševac 2, u Kiseljaku, da bi u travnju 2013. godine u naziv ove visokoškolske ustanove dodali skraćenicu-CEPS, te isto tako zbog povećanja broja studenata javila se potreba da osiguramo dodatni prostor, odnosno povećamo kapacitete za rad ove institucije, te smo to i učinili. Osigurali smo novu poslovnu zgradu za rad u centru Kiseljaka na adresi Ul. Josipa Bana Jelačića bb. u kojoj škola djeluje pod nazivom Visoka škola „CEPS-Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku (u nastavku teksta: Visoka škola „CEPS“).

Odabirom Visoke škole „CEPS“ donijeli ste dobru odluku u životu, jer izabrali ste kvalitet, izabrali ste one koji znaju, koji su se dokazali, one koji već dugi niz godina kroz programe cjeloživotnog obrazovanja u „Grupi Centar“ su postigli, da ljestvica kvaliteta u privatnom visokoškolskom obrazovanju bude podignuta na zavidnu razinu, koja je dohvatljiva samo onima koji svoj uspjeh temelje na predanom radu i zalaganju.

Ako je Vaš izbor nastavak školovanja, odnosno, odluka utemeljena na pozitivnoj želji uspjeha u životu, izaberite neki od studijskih programa kao redoviti studenti ili kao izvanredni studenti i to za:

Dijagram

Studij se izvodi kao redovni studij i izvanredni studij po Bolonjskom procesu i to za:

I. Dodiplomski studij traje, tri akademske godine (6 semestara),
po završetku studija, diplomant stječe ukupno 180 ECTS bodova.

II. Dodiplomski studij traje četiri akademske godine (8 semestara),
po završetku studija, diplomant stječe ukupno 240 ECTS bodova.

Pozivamo Vas, koji biste htjeli unaprijediti postojeće znanje i postići visoki obrazovni stupanj, da se upišete na Visoku školu “CEPS-Centar za poslovne studije” u Kiseljaku.

Osnovni podaci

Naziv ustanove:
Visoka škola “CEPS-Centar za poslovne studije” u Kiseljaku

Sjedište i mjesto izvođenja studija:
Ul. Josipa Bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak

Telefoni: + 387(0) 30 875 208
+ 387(0) 30 875 221
Fax: + 387(0) 30 875 245

Identifikacijski broj: 4236509320002
Porezni broj: 236509320002

Žiro račun: 3383402249882310 UniCredit Bank d.d. BiH

Radno vrijeme: ponedjeljak-subota 8-19h.
e-mail: info@ceps.edu.ba

slogan

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića