Više televizija iz susjednih zemalja pokazuju veliki interes za emitiranje snimke Zlatnog glasa zlatne doline

Autor: Jelenko Topić

-Vrlo rado prihvatamo medijsko pokroviteljstvo festivala. Spremni smo ukoliko budete imali link za preuzimanje i emitirati uživo vaš festival – poruka je Andrije Mendeša, ravnatelja  

Posavske televizije iz okoline Gradačca u Bosanskoj Posavini na dopis da prihvate pokroviteljstvo Festivala tamburaških pjesama Zlatni glas zlatne doline koji će se održati 7. svibnja u Kaptolu.

Slično pišu u odgovorima i televizije iz Vojvodine.

-Prihvatamo da budemo sponzori Vašeg festivala. Molimo samo pravovremeno dostavite promo materijale – napisao je Vladan Stefanović, vlasnik i direktor RTV Subotica koja ima više tv kanala u toj regiji. Javili su se i Novosađani, koji imaju televiziju namijenjenu hrvatskoj manjini -TV kanal25.

-Biće nam drago da podržimo vašu manifestaciju. Lepo je da se pod ovim okolnostima može održati festival – poručio je urednik Vladimir Pavlović. A iz Bosne i Hercegovine još jedna dobra vijest.

-Zahvaljujemo na ponudi za medijsko pokroviteljstvo Vašeg festivala. Sa zadovoljstvom prihvaćamo te Vas molimo dostavu materijala za najavu. Napominjemo kako RTV Herceg-Bosne planira najavu raditi na svim našim platformama (radio, TV, web, YouTube, društvene mreže), a po dostavi video snimke festivala, planiramo radijsko i tv emitiranje u prikladnom terminu – napisala je Slavica Karačić, v.d. ravnateljice Radio televizije Herceg Bosne.

Iz ovih odgovora je razvidno da će u susjedstvu festival ove godine biti izuzetno popraćen jer će ga moći vidjeti gledatelji iz cijele BiH, te Vojvodine. 

Komentiraj: