Više televizija iz susjednih zemalja pokazuju veliki interes za emitiranje snimke Zlatnog glasa zlatne doline

Autor: Jelenko Topić

-Vrlo rado prihvatamo medijsko pokroviteljstvo festivala. Spremni smo ukoliko budete imali link za preuzimanje i emitirati uživo vaš festival – poruka je Andrije Mendeša, ravnatelja  

Posavske televizije iz okoline Gradačca u Bosanskoj Posavini na dopis da prihvate pokroviteljstvo Festivala tamburaških pjesama Zlatni glas zlatne doline koji će se održati 7. svibnja u Kaptolu.

Slično pišu u odgovorima i televizije iz Vojvodine.

-Prihvatamo da budemo sponzori Vašeg festivala. Molimo samo pravovremeno dostavite promo materijale – napisao je Vladan Stefanović, vlasnik i direktor RTV Subotica koja ima više tv kanala u toj regiji. Javili su se i Novosađani, koji imaju televiziju namijenjenu hrvatskoj manjini -TV kanal25.

-Biće nam drago da podržimo vašu manifestaciju. Lepo je da se pod ovim okolnostima može održati festival – poručio je urednik Vladimir Pavlović. A iz Bosne i Hercegovine još jedna dobra vijest.

-Zahvaljujemo na ponudi za medijsko pokroviteljstvo Vašeg festivala. Sa zadovoljstvom prihvaćamo te Vas molimo dostavu materijala za najavu. Napominjemo kako RTV Herceg-Bosne planira najavu raditi na svim našim platformama (radio, TV, web, YouTube, društvene mreže), a po dostavi video snimke festivala, planiramo radijsko i tv emitiranje u prikladnom terminu – napisala je Slavica Karačić, v.d. ravnateljice Radio televizije Herceg Bosne.

Iz ovih odgovora je razvidno da će u susjedstvu festival ove godine biti izuzetno popraćen jer će ga moći vidjeti gledatelji iz cijele BiH, te Vojvodine. 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88