Više od dvije tisuće sadnica cvijeća krasit će zelene površine u užem središtu općine Jakšić /FOTO/

Autor: D.K.

Sezonsko cvijeće, više od 2000 sadnica i ove će godine ukrasiti središte općine Jakšić, zelene površine ispred Dječjeg vrtića i oko spomenika hrvatskim braniteljima, ispred zgrade općine.

To je već tradicija u toj općini koja će zablistat u cvjetnom ruhu a svakom putniku namjerniku pokazivati će i dokazivati o ugodnom kvalitetu života u toj jedinici lokalne samouprave koja na čelnu s načelnikom Ivicom Kovačevićem vodi računa o svim detaljima.

-Kao što vidite i ove smo godine prionuli poslu i sadnji cvijeća, što je kod na to već tradicija. Svake godine općina Jakšić na određenim i mogući javnim zelenim površinama uređuje okoliš sa sadnjom cvijeća koje nabavljamo od našeg proizvođača iz susjednog mjesta Vetovo, OPG-a Jakeljić s kojim smo iz godine u godinu više nego zadovoljni. Kupljeno je nešto više od dvije tisuće sadnica cvijeća koje će za veoma mali financijski iznos krasiti naše mjesto. Uz to što je sadnja cvijeća postala naša tradicija kasnije je i velika obveza u njegovom održavanju. U svakom slučaju cvijeće koje posadimo na diku je naših mještana i prolaznika, uredno je, površine nisu zapuštene – rekao je Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88